Het Commerciële huis

Ervaringen van anderen

Met onze aanpak op maat komen wij bij de meeste opdrachtgevers als jaren over de vloer. Voor trainingen, voor begeleiding en voor advies.

Wat zeggen onze opdrachtgevers hierover? Hoe ervaren zij onze aanpak en wat is in hun optiek het met elkaar behaalde resultaat? Hieronder lees je alles over hoe zij hierover denken.

Pentair Fairbanks Nijhuis Pompen

Winterswijk

Raymond Kamp (Commercial Director)

De aangedragen theorie werd daags na de training reeds zichtbaar op de afdeling toegepast en met succes! Een beter compliment dan dit is mijns inziens niet mogelijk.

Microsoft

Amsterdam

Joeri van den Broek (Partner-Accountmanager)

Ik kan oprecht zeggen dat deze samenwerking een win-win-win situatie heeft opgeleverd en raad dus ook ieder commercieel bedrijf in Nederland aan om deze bevlogen ondernemer in (commercieel) huis te halen!

Wouter Witzel Eurovalve

Losser

Marc Luttikhuis (Commercial Director)

Inhoudelijk goede commerciële training en een zeer prettige manier van trainen. De deelnemers waren zeer enthousiast. Veel van de stof kan direct worden toegepast in de praktijk.

Forcys Computers en ICT

Coevorden, Hardenberg

Hagop Abrahamyan (verkoopdirecteur)

Sinds de verkooptraining heb ik in alle onze winkels een marge stijging van ruim 4% opgemerkt. De training is erg leerzaam geweest voor mijn medewerkers. De effectieve aanpak laat zich blijken in de verkoop cijfers en natuurlijk ook de marges.