Het Commerciële huis

Groepstrainingen op maat

Uiteenlopende maatwerk mogelijkheden om jouw commercie te optimaliseren

Wij weten van aanpakken. Praktijkgericht. Maatwerk. Hierbij gaan plezier en succes hand in hand. Door onze jarenlange ervaring (sinds 2007) bij vele opdrachtgevers garanderen wij jouw een succesvolle oplossing in de vorm van een training op maat. Wij verzorgen onze trainingen zowel bij u (in company) als bij ons op eigen locatie in Winterswijk, Achterhoek.

Hiernaast tref je een overzicht aan met een aantal voorbeelden van recent ontwikkelde en verzorgen commerciële trainingen op maat.

Eerst contact, dàn contract
Sales funnel management
Effectief accountmanagement
Persoonlijk verkoopplan
Commerciële bewustwording
Gedragsbeïnvloeding
Omgaan met weerstand

Geen programma, maar maatwerk

Personen en aanpak op het gebied van communicatie verschillen. Dat is niet in één trainingsprogramma te vatten. Daarom zetten wij altijd in op maatwerk trainingen. Dat traject ziet er zo uit:

Stap 1: Kennismaking, probleemstelling en bepalen doelstelling(en)

Vanzelfsprekend maken we eerst kennis met elkaar. Tijdens het eerste gesprek luisteren we vooral, dus vragen we je de hemd van het lijf. Wat is je hulpvraag? Wat zijn je wensen en behoeften? Wat verwacht je? Zo bepalen we samen de probleemstelling of aanleiding. Vervolgens bepalen we gezamenlijk datgene wat we willen bereiken.
Met deze informatie gaan wij aan de slag. De aanpak maken we concreet en wordt op maat ontwikkeld. Deze presenteren we in de vorm van een plan van aanpak.
Tot slot maken we een vervolgafspraak om het plan van aanpak te bespreken.

Stap 2: Plan van aanpak inclusief planning en begroting

Stap 3: Start