Het Commerciële huis

1-op-1 begeleiding

Uiteenlopende maatwerk mogelijkheden om jouw commercie te optimaliseren

Jij wilt je aanpak effectiever maken?  Dat kan! Wij verzorgen sinds 2007 één-op-één coachingtrajecten op maat. Het doel is een effectievere aanpak voor jezelf te creëren. Hierdoor houd je meer energie over. Aan de hand van de systematiek ‘DOEN’, oftewel meteen concreet aan de slag in jouw eigen praktijk, boeken wij samen met jou blijvende resultaten.

Hiernaast tref je een aantal recente voorbeelden van thema’s van één-op-één coachingtrajecten op maat.

Personal branding
Effectiever leidinggeven
Ontwikkelen als teamleider
Ontwikkelen als sales manager
Opzetten strategisch plan en verkoopplan

GEEN PROGRAMMA, MAAR MAATWERK

Personen en aanpak op het gebied van communicatie verschillen. Dat is niet in één trainingsprogramma te vatten. Daarom zetten wij altijd in op maatwerk trainingen. Dat traject ziet er zo uit:

Stap 1: Kennismaking, probleemstelling en bepalen doelstelling(en)

Vanzelfsprekend maken we eerst kennis met elkaar. Tijdens het eerste gesprek luisteren we vooral, dus vragen we je de hemd van het lijf. Wat is je hulpvraag? Wat zijn je wensen en behoeften? Wat verwacht je? Zo bepalen we samen de probleemstelling of aanleiding. Vervolgens bepalen we gezamenlijk datgene wat we willen bereiken.
Met deze informatie gaan wij aan de slag. De aanpak maken we concreet en wordt op maat ontwikkeld. Deze presenteren we in de vorm van een plan van aanpak.
Tot slot maken we een vervolgafspraak om het plan van aanpak te bespreken.

Stap 2: Plan van aanpak inclusief planning en begroting

Stap 3: Start